ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ

Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2011

Blog "ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΙΣΤΕΩΣ": Ένας Πατερικός Παράδεισος 321 κειμένων

Είναι γεγονός. Σε λιγότερο από δύο χρόνια (21 μήνες) στο "ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΙΣΤΕΩΣ" αναρτήθηκαν 321 ΠΑΤΕΡΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ χώρια αυτά των γερόντων, ιερέων και θεολόγων.  
 
Η μεγάλη επιτυχία του blog είναι ότι το 95% των κειμένων αναρτήθηκαν για πρώτη φορά στο διαδίκτυο. Όπως, για πρώτη φορά, αναρτήθηκε η Φιλοκαλία των Ιερών Νηπτικών. Δυστυχώς η αναγνωσιμότητα του blog δεν είναι τόσο μεγάλη όσο θα ήθελα αλλά είναι μεγαλύτερη απ' όσο περίμενα. 
 
Για να έχετε μια ιδέα, σύμφωνα με την Google analytics από την πρώτη μέρα δημιουργίας του blog είχαμε 56.396 επισκέπτες και 180.324 προβολές. Κι όλα αυτά χωρίς καμία απολύτως προβολή από τα μεγάλα ορθόδοξα site. Ίσως οι Νηπτικοί Πατέρες να είναι μην είναι της μόδας. Μπορείτε να κρίνετε.


Τα 321 κείμενα θα τα βρείτε εδώ:
Πατερικός παράδεισος
 
Ευχαριστώ εκ βάθους καρδίας όλους όσους στηρίζετε αυτή τη προσπάθεια. Χωρίς εσάς δεν θα υπήρχε λόγος ύπαρξης του blog.  Η αγία Τριάδα να μας ευλογεί και να μας δίνει δύναμη,  κουράγιο, υγεία αλλά πάνω απ' όλα ό,τι είναι απαραίτητο για τη σωτηρία μας. 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Στηρίξτε......

  • Η σαλάτα του Νεοέλληνα - Δεν θέλω να μπω στο γαϊτανάκι του πολέμου που (για ακόμα μια φορά σε αυτή τη χώρα) έχει ξεσπάσει σχετικά με την επικείμενη συμφωνία των Πρεσπών, μα δεν μπο...
    Πριν από 5 χρόνια